camilla-the-protein-works-anmeldelse-blog-runningblogs-blogging

Det perfekte ernæringstilskud til løberen, som supplement til en ellers sund kost

Som langdistanceløber, trailløber og orienteringsløber stiller min krop store krav til mit energibehov og ernæringsindtag, for at kunne præstere optimalt til træninger og konkurrencer. Det kræver kræfter at kæmpe sig igennem barsk terræn, løbe op og ned ad bakker, styrke til at løbe på ujævnt underlag, og energi til fysisk at være (løbe)aktiv over længere tid ad gangen.

Over på RunningBlogs.dk fortæller jeg om, hvilke produkter The Protein Works har anbefalet mig, til at opnå optimal muskelopbygning efter træning, forbedre restitutions processen og mindske træthed i det daglige med en stor aktivitets- og træningsmængde.camilla-the-protein-works-anmeldelse-blog-runningblogs-blogging

camilla-the-protein-works-anmeldelse-blog-runningblogs-blogging

Kort, så ledte jeg efter sportsernæringstilskud i forbindelse med disse situationer:

  • Om eftermiddagen inden løbetræning til at holde energien oppe, når jeg går sukkerkold ved kl. 14-15 (et par timer efter frokost). På det tidspunkt skal jeg finde energi, så jeg er klar aftenens træning, som oftest er kl. 17.30-19 tiden. 
  • Under de lange konkurrenceløb (halvmaraton og længere orienteringsløb – på flere timer eller varighed af flere dags etaper). Når jeg er fysisk aktiv over længere tid (over 1 time), begynder energiniveauet (meget naturligt) at dvale. Så jeg søgte en energikilde, som var effektiv at indtage under løb.  
  • I dagligdagen, hvor jeg ofte træner flere dage i træk, kan det være svært at samle energi til endnu en dag i løbeskoene. Derfor søgte jeg et energiprodukt, som kan modvirke muskelnedbrydning efter en hård løbetur. 

The Protein Works anbefalede mig 3 gode og nyttige energiprodukter, der giver optimal muskelopbygning, gør restitutionstiden kortere og giver ny energi til næste tur i løbeskoene. 

Læs mine erfaringer og min anmeldelse af produkterne her. 

camilla-the-protein-works-anmeldelse-blog-runningblogs-blogging

camilla-the-protein-works-anmeldelse-blog-runningblogs-blogging

Lidt om The Protein Works

The Protein Works er et originalt og nytænkende sportsernæringsmærke, der er opstået ud fra passionen for kosttilskud, og en vision om at løfte stangen højt, hvad angår produktkvalitet. Når det handler om produkterne, er TPW’s filosofi centreret omkring tre hovedprincipper: Ren, dokumentet og personlig. Kernen og det allervigtigste for TPW, er selve produktet. De går aldrig på kompromis eller skærer ned nogen steder i deres produktudviklings- eller fremstillingsprocesser, og kan derfor tilbyde enestående produkter. De har stor fokus rettet mod detaljerne, og det betyder, at deres høje kvalitetsniveau opretholdes hele vejen igennem. I forhold til ingredienserne i deres produkter, så bruger TPW kun naturlige farve- og smagsstoffer.

Læs meget mere på deres hjemmeside. 

 

camilla-the-protein-works-anmeldelse-blog-runningblogs-blogging