suztain-hvedepude-blogindlaeg-runningblog

Ny samarbejdsaftale – Suztain

Suztain HvedepudeSuztain har været så søde, at sende en dejlig hvedepude med lavendelduft til mig. Jeg skal teste og anmelde hvedepuden. Og jeg glæder mig. Jeg ser frem til at teste den på mine ofte ømme knæ, smerte i lænd og stive skuldre.

Lidt – på forhånd – fakta om hvedepuden:

Fyldet i puderne er 100 % økologisk hvede fra Vestsjælland. Puden måler 60 x 20 cm. og vejer ca. 2 kg.
Varmepuderne fra GreenGenius har mange anvendelsesmuligheder. Denne pude afgiver en behagelig duft af lavendel. Den kan bruges både varm og kold, og være en stor hjælp i mange situationer. For eksempel lindring af ledsmerter, opblødning af stive, ømme og trætte muskler, samt menstruations- og lændesmerter.

Om GreenGenius A/S: Er en dansk virksomhed med distribution af miljøvenlige produkter til skandinaviske kunder. GreenGenius stiller høje krav til sine leverandører og har stærkt fokus på såvel bæredygtighed som socialt ansvar. 

 

Jeg glæder mig til at fortælle mere om produktet 🙂